PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i SKODDE STUDIO AS. 

 

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Skodde studio AS og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

 

Behandling av personlige data er nødvendig for å gjennomføre bestilling, trygg betaling og levering av våre produkter til deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern kan du også klage til Datatilsynet.

 

Behandlingsansvarlig:

SKODDE STUDIO AS

2609 LILLEHAMMER

E-post: erli@skoddestudio.no

Telefon: 96908350

 

OPPLYSNINGER SOM INNHENTES

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.skoddestudio.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

 

Wix 

Vår nettside og nettbutikk-løsning er levert av Wix og data lagres midlertidig i deres skytjenester.

 

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

 

Zwipe

Om en betaler med Visa eller Mastercard i vår nettbutikk vil personlig informasjon som kortnummer sendes til betalingsløsningen Zwipe for behandling av betalingen.

 

SSL

SSL står for Secure Sockets Layer og er kort fortalt en standard teknisk løsning for å holde internettkoblingen trygg og beskytte sensitiv informasjon som sendes mellom systemer. 

Postnord

Vi sender pakker med Postnord og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

 

Google Analytics

Google Analytics kan benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

 

Kommunikasjon gjennom e-post og sms

Som kunde vil du kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

 

Vi benytter også e-post til kommunikasjon og noe markedsføring. 

 

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

 

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er lagret for,

slettes fra våre systemer.